Home » » The Maiden Heist 2009

The Maiden Heist 2009

The Maiden Heist este o comedie in regia lui Peter Hewitt.
Este vorba de trei paznici la un muzeu, care au...un fetish.Roger este cel mai batran dintre ei insa e destul de amuzant interpretat de Christopher Walken, George interpretat de William H. Macy, este un fost luptator in marina si este strategul a ceea ce vor sa faca ei, in final Charles, cel de-al treilea tip interpretat de Morgan Freeman caruia ii plac foarte mult pisicile. Ziceam ca au un fetis, fiecaruia ii place o pictura din muzeu, George este singurul caruia ii place o statuie, ideea e ca la toti 3 le place sa petreaca ore bune uitandu-se la opera de arta.
Problema e ca intr-o zi se decide ca unele piese printre care si ale lor sa fie mutate in Danemarca. Evident ei nu pot accepta si incep planuirea unui jaf, vor sa inlocuiasca originalele cu un fals pentru a se putea bucura in continuare de fetisul lor.
Mie personala nu prea mi-a placut filmul, e cam plictisitor si are cam mica doza de divertisment mai ales pentru genul de comedie, insa m-am uitat pentru ca am vrut sa vad un fim cu Morgan Freeman iar spre deosebire de Thick as Thieves,Morgan Freeman e mult mai slab aici.

Trailer The Maiden Heist





Download : The Maiden Heist 2009
Subtitrare : The Maiden Heist



Vizionare placuta si astept comentariile voastre!
Share this article :

Trimiteți un comentariu