Home » , » The Hurt Locker (2009)

The Hurt Locker (2009)

Un film de nota 10 dupa parerea mea si se pare ca nu am doar eu aceasta parere : Won 6 Oscars. Another 73 wins & 47 nominations.
Sergent James interpretat de Jeremy Renner este inlocuitorul unui genist dintr-o brigada de actiune in Iraq. E lesne de inteles ca atunci cand se pierde un membru al echipei nu mai e totul ca inainte, dar cand vine James lucrurile o iau razna de tot.
James este unul dintre cei mai buni genisti, cu toate ca nu pare, a dezamorsat circa 873 de bombe (din spusele din film).
E un noncoformist James, la prima misiune, ii surprinde pe toti dand o fumigena care a creat panica in toata echipa, el a vrut doar sa fac o diversiune. De obicei, cei care planteaza un IED (Dispozitiv explozibil improvizat) stau pe aproape cu un "controller" ca sa faca sa explodeze bomba si sa aiba cat mai multe victime.
Filmul e plin de astfel de actiune, imi aduc aminte ca intr-o misiune James a gasit in portbagajul unei masini vreo 5 IED-uri care ii putea "trimite pe toti pe lumea cealalta" si isi da jos costumul de genist. Toti au strigat la el ca e nebun, dar totusi nu era, daca e sa mor, macar sa mor confortabil.
Filmul este superb, cu multa actiune si te tine in suspans de la inceput pana la sfarsit.

Trailer The Hurt Locker (2009)





Download : The Hurt Locker 2009
Subtitrare : The Hurt Locker



Acum ma uit la un film cu Morgan Freeman, detalii dupa ce termin.

Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu