Home » » Thick as Thieves 2009

Thick as Thieves 2009

Dupa ce m-am uitat la Asasinii (link) cu Banderas si Stallone, mi-a venit un chef sa ma uit la inca un film de-al lui Banderas si l-am luat pe cel mai nou.Thick as Thieves este un film cu Antonio Banderas si Morgan Freeman.
Antonio Banderas il interpreteaza pe Martin Gabriel, un hot profesionist in furtul obiectelor de valoare, piese de arta.
Morgan Freeman il interpreteaza pe Riley, singurul hot de acest gen care nu a putut fi vreodata capturat de politie, cu toate ca stiau ca la fiecare furt de mare exceptie el era faptasul doar ca nu aveau probe.
Filmul incepe cu un furt a lui Gabriel intr-un metrou, unde fura de la un rus cateva diamante chiar sub vazul lui Riley. Riley fiind in metrou pentru a-l spiona, aflam mai tarziu in film ca Riley il cunoaste de mult timp pe Gabriel si a asistat sa vada cum lucreaza pentru ca...are nevoie de un partener!
Vrea sa dea o lovitura de mare anvergura si anume 40 de milioane de dolari, doua oua misterioase a caror existenta nu este certa pentru toata lumea. Este in proprietatea Romanovilor si le tin foarte bine pazite, intr-un seif care e aproape impenetrabil insa nu si pentru ei doi.
Filmul se termina neasteptat, finalul te da chiar pe spate, psihologie e uimitoare iar modul cum unii isi iau teapa e de-a dreptul amuzant.
Va sfatuiesc sa il urmariti pentru ca e foarte bun, inca un film de nota mare a lui Banderas.

Trailer Thick as Thieves





Download : Thick as Thieves
Subtitrare : Thick as Thieves 2009



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu