Home » , , » BigDaddy 1999

BigDaddy 1999

BigDaddy este un film cu Adam Sandler din 1999. Este o comedie cu mult umor insa poate fi incadrata si la categoria drama.
Sonny Koufax (interpretat de Adam Sandler) este un burlac care tocmai a fost parasit de prietena lui Vanessa pe motiv ca...nu este matur. Nu dureaza mult si la usa lui apare un copil, care este al unui prieten de-al lui, prieten care este deja logodit iar daca se afla despre identitatea copilului toata casnicia ar fi compromisa. Asadar, ce este de facut ? Sonny ia copilul si il dadaceste, incetul cu incetul se indragosteste de el si vrea sa ii fie tata.
E drept, nu e un tata prea bun, dar e iubitor. Nu le are cu manierele si rusinea, iar copilul il ia drept model. Nu prea invata el lucruri bune, spre exemplu, intr-o dimineata copilul uda patul iar Sonny in loc sa schimbe cersaful a pus ziare peste.
Copilul a inteles ca asa trebuie facut iar la scoala dupa ce a varsat o cutie cu lipici a pus ziare, va dati seama ce-a iesit nu ?
Finalul este unul "miscator" iti dau asa un pic lacrimile pentru ca este un proces iar lui Sonny ii este luat copilul, insa se casatoreste cu o avocata si va face si el un copil. Ajunge si el avocat si life goes on.

Trailer BigDaddy 1999





Download : Bigdaddy 1999 Torrent
Subtitrare : Subtitrare bigdaddy 1999



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici !
Share this article :

Trimiteți un comentariu