Home » , » Liar Liar 1997

Liar Liar 1997

Din nou un film cu Jim Carrey, un maestru al comediilor. De data asta cu un scenariu extraordinar de bine gandit. Cum ar fi sa nu poti minti deloc intr-o zi ? Pentru unii nu ar fi o problema prea mare insa pentru un avocat e o misiune deosebit de dificila.
Fletcher Reede e un avocat de succes insa este divortat. In urma divortului a ramas un copil, copil care il iubeste pe Fletcher foarte foarte mult. Problema e ca de fiecare data Fletcher nu este punctual. De ziua lui Fletcher nu a putut ajunge iar micutul si-a pus o dorinta. Ca tatal lui sa nu mai poata minti macar o zi. Fantastic dar s-a implinit.
Fletcher are un procces mare care daca il castiga s-ar putea sa fie promovat. Inventeaza o poveste si se pregateste sa pledeze doar ca...nu poate sa minta, nu poate si nu poate.
Unde e amuzamentul ? Pai in loc sa vina la ziua copilului el facea sex cu directoarea firmei pentru promovare. A doua zi, fosta sotie l-a intrebat, ce ai facut de nu ai venit, iar el "SEX!". Va dati seama cat e de penibil sa nu poti minti in cazul asta. Si multe alte faze de genul acesta.
Totusi reuseste sa o scoata la capat, mai ales ca "The Truth shall freedom you", adevarul te va elibera. Finalul este unul apoteotic daca pot spune asa, familia se reuneste iar toata lumea este fericita. Un film ce merita vazut, e o comedie romance care e binevenita oricand vreti sa radeti.

Trailer Liar Liar 1997





Download : Liar Liar Torrent
Subtitrare : Liar Liar subtitrare download



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu