Home » , , » The Horsemen

The Horsemen

Se zice ca Apocalipsa va fi prevestita de cei 4 calareti ai apocalipsei, Razboiul, Foametea, Ciuma si Moartea. Unii spun ca liderul ar fi Anti-Cristul iar altii spun ca ar fi chiar Hristos.
Aidan Breslin interpretat de Dennis Quaid trece printr-o perioada dificila, sotia lui tocmai a murit si e lesne de inteles ca un detectiv devotat muncii sale nu este in stare sa petreaca mult timp cu copii sai daramite sa mai aiba si grija de ei.
Un sir de crime de-a dreptul cutremuratoare este urmatorul caz al lui Aidan Breslin. Persoanele sunt ucise cu brutalitate, dintii le sunt scosi, drogat, iar sangele este peste tot, pe pereti este scris la fiecare crima "Come And See" (vino si vezi).
Mai tarziu Aidan Breslin va afla ca toate crimele au legatura intre ele, mai ales cu profetia biblica a celor patru cavaleri ai apocalipsei. Ceea ce il va inspaimanta si mai mult pe Aidan este faptul ca toate crimele au legatura cu fiul sau. Ce fel de legatura ? Asta urmeaza sa vedeti voi in film pentru daca va zic se va duce deliciul desi cred ca v-ati dat seama daca ati deduce. Oricum este un film bun, desi trebuie sa recunosc mie niciodata nu mi-a placut Dennis Quaid, nu are filme bune dar pur si simplu fizionomia lui nu mi-a placut niciodata.

Trailer The Horsemen




Download : The Horsemen
Subtitrare : The Horsemen



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu