Home » » Angel of Death

Angel of Death


Se da o tipa blonda hot, corpul pefect, seducatoare dar...periculoasa. Cu toate ca pare infoensiva este ce-a mai periculoasa femeie din lume, este un asasin cu sange rece ce lucreaza repede si isi duce mereu misiunea la capat. Cu toate ca este bine antrenata si deosebit de puternica intr-o zi are loc o imprudenta din partea ei si se trezeste cu un cutit fix in cap. Creierul nu e atins insa doctorii fac orice pentru a o mentine in viata, nu se naste in fiecare zi o astfel de femeie.
Reuseste sa treaca peste moment insa va mai fi oare acelasi asasin ? Rana provocata la cap o face sensibila, ii starneste amintiri cu privire la vechile victime.
Intre timp un alt tip, la fel de rau, poate mai rau, ucide si taie cum i se comanda. Totusi Eve nu se lasa batuta, e nascuta pentru a face asta si se va duce tipul asta ca sa il ucida, se da o lupta stransa insa Eve reuseste sa il ucida insa cu mari probleme pentru ca era cat pe ce sa moara si ea...din nou.
Tin sa precizez ca am vazut filmul in graba de aceea descrierea poate e putin sumara si cam fara sens(?) dar filmul e bun oricum!

Trailer Angel of Death





Download : Angel of Death film
Subtitrare : Angel of death film



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu