Home » , , » Criminal Minds - probabil cel mai bun serial politist

Criminal Minds - probabil cel mai bun serial politist

Daca sunteti fan CSI New York si CSI Miami, atunci cu siguranta veti fi si fanii seriei Criminal Minds.
Criminal Minds prezinta o echipa de BAU (Behaviour Analist Unit - Unitatea de Analiza Comportamentala ) de la FBI care investigheaza crime extrem de bizare. Sunt chemati doar atunci cand o crima are ceva aparte, atunci cand politia locala se confrunta cu un ucigas in serie.
Filmul nu pune accent pe crima in sine, ci mai mult pe interpretarea faptelor, echipa fiind formata din Jason Gideon (pana in sezonul doi, dupa care este inlocuit), Spencer Reid este omul geniu al echipei, Rossi - un excelent investigator care s-a retras insa il inlocuieste pe Jason Gideon, Derek Morgan, Emily Prentiss care o inlocuieste pe Elle Greenaway, Jenifer Jareau se ocupa cu presa, Penelope Garcia - informaticiana care a ajuns la BAU dupa ce a spart baza de date de la FBI si Aron Hotchner care este seful echipei.
Cum spuneau ei intervin doar atunci cand au destule date care sa le confirme faptul ca este vorba despre un criminal in serie.
Merg la locul faptei si trag concluzii referitoare la locul faptei, intocmesc un profil psihologic si astfel gasesc criminalul. E un serial pur psihologic si va invit sa il urmariti pentru ca va tine cu sufletul la gura fiecare episod. Acum serialul se afla la episodul 22 sezonul 5.
Puteti arunca o privire pe aici sa aflati mai multe detalii.
Share this article :

Trimiteți un comentariu