Home » , » Suker Punch 2011

Suker Punch 2011




Daca aici spuneam ca e unul dintre cele mai bune trailere pe care le-am vazut,sincer filmul nu este atat de bun pe cat credeam si pe cat l-am asteptat.

Suker Punch prezinta povestea unei fetite ce duce o copilarie nefericita, mama ei este ucisa de catre tatal ei vitreg doar pentru testament, averea ramandu-i lui Baby Doll. Faptele se petrec de asa natura incat tatal ei o duce la un spital de internati mintal pe baza ca si-a ucis atat mama cat si sora cea mica si ca atentat si la viata tatalui ei.

Din azilul acesta, care defapt e un club erotic, incepe toata actiunea. Baby Doll, are un fel de talent pentru dans, hipnotizandu-i pe toti cu dansul ei lasciv desi noi nu il vedem niciodata. Atunci cand ea danseaza, practic se detaseaza de lumea reala, iar misiunea pe care o are de indeplinit se petrece intr-o alta realitate iar consecintele vor fi in realitatea comuna (foarte complicat nu ?).

E un film oarecum bun, merita vazut daca sunteti pasionati de fantasy, horror, comedy, porn toate la un loc.
Aproape era sa uit, finalul face filmul sa fie o drama puternica care te "misca" putin, iti dai seama ca defapt personajul principal nu e Baby Doll ci Sweet Pea.
Cine e Sweet Pea? Uita-te la film si o sa vezi. Vizionare placuta.

Trailer Suker Punch 2011





Coloana sonora Suker Punch 2011
Share this article :

Trimiteți un comentariu