Home » , , » Dragon Ball : Evolution 2009

Dragon Ball : Evolution 2009

Daca imi amintesc bine, m-am uitat odata, la aceste desene animate. Sincer sa fiu, desenele erau mult mai bine realizate. Adica, baietii care le faceau, puneau seriozitate in munca, nu facea ceva de mantuiala, cu toate ca erau pentru copii.Dragon Ball : Evolution are cred o groaza de minusuri, nu trebuie sa fii un critic de film ca sa spui ca aia, aia, aia si aia nu sunt potrivite in film.
Filmul m-a dezamagit pentru ca un personaj ca "Goku", chipurile extraordinar de puternic, este foarte pueril si infantil. Nu se comporta deloc cum ar trebui la puterea pe care o are, totusi salveaza lumea ce naiba nu ?
Povestea filmului este buna, e preluata din desenele animate care au avut un succes foarte mare insa actorii si scenariul sunt jalnici. Ca sa spun sincer, trailerul m-a cam prins, dar dupa am cam ramas cu buza umflata, pe scurt, m-au prostit. Filmul nu e deloc asa cum ma asteptam, inafara de extraordinar de mult After Effects, nu prea am ce sa spun, nu e de mirare ca pe imdb are un scor de 3.2

Trailer Dragon Ball : Evolution 2009





Pe final, un comentariu de pe youtube :

guy 1: Hey, Hollywood! We need to make money... fast!

guy 2: Got any ideas?

g1: I remember this show called Dragon Ball Z, we could make a movie out of that!

g2: Do you remember what the show was about?

g1. No, but it was made in Japan! So we can just make it in the style of some average kung-fu film, with over-the-top action and explosions, and slap the anime characters' names on random actors! No plot needed!

g2: Brilliant! Get our producers on the phone... AT ONCE!

Share this article :

Trimiteți un comentariu