Home » , , » V de la Vendetta 2006

V de la Vendetta 2006

Remember, remember the fifth of November.V de la Vendetta este un film din 2007 cu o actiune antrenanta si cu un personaj deosebit de inteligent ce fascineaza prin planul deosebit de meticulos si bine stabilit de razbunare.
V, face parte dintr-o categorie de oameni mai putin cunoscuta in randurile sociale, era un cobai pentru un experiment ce a esuat. Totodata, este singurul supravetuitor, insa cu un pret, nu mai este om, masca ii acopera chipul ars in incendiul provocat la laboratorul de testari. Si cum razbunarea ii singura cale prin care poate dobora sistemul, nu renunta pana nu va vedea cladirea Parlamentului distrusa. Are nevoie de ani si ani pentru a isi pune la cale planul, insa pe data de 5 Noiembrie Parlamentul va cadea.
Filmul e foarte interesant, mai ales ca V este un personaj deosebit puternic creat. Este singurul om care se ridica impotriva regimului "comunist" am putea spune si care vrea sa indrepte lucrurile. Faptul ca este un citit, isi omoara victimile intr-un mod "romantic", lasand la locul crimei cate un trandafir uscat dintr-o specie ce se credea a fi disparuta.
Va recomand filmul, merita vazut si e chiar foarte bun, nu e de mirare ca dupa 4 ani are inca 8 pe imdb.

Trailer V de la Vendetta 2006





Download : Torrent V for Vendetta
Subtitrare : V for Vendetta



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu