Home » » 30 Days of Night: Dark Days 2010

30 Days of Night: Dark Days 2010

Hit the lights!Un film dragut, probabil cu buget redus. Nu e cine stie ce, prezinta mereu aceeasi idee despre vampiri. Cativa tineri, suparati pe vampiri, fiecare din diverse motive, unul si-a pierdut fiica, altul parintii, altul cei mai buni prieteni etc, vor sa o vaneze pe Lilith, sefa vampirilor.
Cum spuneam ideea e simpla si stereotipica, nu aduce nimic nou, insa Stella (tipa din mijlocul imaginii) e un caracter foarte bine regizat. Caracterul ei e foarte puternic si nenfricata cand altii tremura ea nu schiteaza vreun moment de teama.
Ca si ceilalti, are motivele ei pentru a se altura echipei. Familia ei si prietenii ei cei mai buni au fost ucisi in fata ei de catre vampiri. Locuind in Barrow, in Alaska, soarele a apus timp de 30 de zile, timp in care vamprii au mascarat orasul.
Filmul e destul de dragut, trebuie sa va spun ca tipa care o joaca pe Lilith e foarte carismatica. Pe imdb filmul are nota 4.6 deci cum ziceam si eu nu a rupt gura targului insa daca nu aveti altceva mai bun de vazut, puteti sa incercati.

Trailer 30 Days of Night: Dark Days 2010





Download : 30 Days of Night: Dark Days 2010 Torrent
Subtitrare : 30 Days of Night: Dark Days 2010



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici !
Share this article :

Trimiteți un comentariu