Home » » Universal Soldier : Regeneration (2007)

Universal Soldier : Regeneration (2007)

Povestea lui Luc Devereaux continua, de data asta cu capitolul "Regenerare" din seria Soldat Universal.
Se pare ca un tip rus a pus mana pe copiii presedintelui si a plantat cateva bombe la centrul nuclear de la Cernobal.
Ce vrea in schimbul copiiilor si dezamorsarii bombelor ? Libertate si independenta !
Nu e usor pentru o tara suverana sa acorde asa ceva, asa ca razboiul e binevenit.
Doar ca acum cativa ani, se lucra la un proiect, numit "Black Tower" prin care se intruiau niste "morti" sa lupte. Proiectul a esuat si s-a inchis, insa s-a continuat perfectionarea soldatilor prin proiectul "White Tower", insa unul din cei doi doctori, a furat doua exemplare de soldati si ii perfectioneaza pentru a ucide la comanda.
Lucrurile se agraveaza, americanii trimit si ei un "squad" de soldati insa sunt facuti praf si pulbere de soldatul mult mai bine pregatit.
Astfel, e nevoie de Luc. Luc era la un centru de terapie, vroiau sa il faca baiat de casa, insa este luat cu japca si dus la antrenamente.
O supradoza il aduce inapoi in lumea luptelor si porneste catre reactor cu misiunea de aduce copiii si de a dezamorsa bombele.
Intre timp, doctorul incearca sa isi ia o polita de asigurare si mai trezeste un soldat, pe Andrew ca sa fie sigur ca isi primeste banii pe care ii are promisi. Exista cateva divergente intre "capul" rus, doctor si Andrew soldatul. Exista doar un supravietuitor, Andrew.
Andrew scapa de sub control ca si in celelelate filme Universal Soldier si face prapad. Luc este cel care ii vine de hac si lui si celuilalt soldat. Filmul are un final care evident prevesteste inca un Soldat Universal.

Trailer Universal Soldier : Regeneration / Soldat Universal : Regenerare





Download : Soldat Universal : Regenerare
Subtitrare : Soldat Universal Regenerare



Vizionare placuta !
Share this article :

Trimiteți un comentariu