Home » » TopStiri.Net - Un loc unde vezi toate stirile bune intr-o singura pagina!

TopStiri.Net - Un loc unde vezi toate stirile bune intr-o singura pagina!


TopStiri.Net este un site de social network daca putem spune asa. Se vrea a fi o comunitate unde lumea vine si isi promoveaza articolele in mod gratuit.
Practic, daca ai un blog si nu ai vizitatori, TopStiri.Net incearca sa te ajute, tu te duci si iti publici articolul iar daca celelalte persoane apreciaza ce ai scris tu iti vor acorda probabil un vot, lucru care te face sa avansezi in pagina si evident sa capeti mai mult trafic.

TopStiri.net este un site in care va puteti promova articolele gratuit.Fie ca esti blogger sau jurnalist poti intra si iti poti promova articolele. Nu dureaza decat cateva minute sa iti faci cont si sa incepi sa postezi fragmente din articole.

Ce este o stire de top?

Pentru mine stirea de top este o stire care nu intereseaza doar pe o singura persoana si aceea este postatorul pentru a-si face trafic, stirea de top, este o stire care intereseaza un numar mai mare de oameni mai mult sau mai putin.
Articolele din blogurile persoanele in care se prezinta ce am mancat astazi dimineata, ce a gatit bunica mea la pranz vor fi sterse deoarece ele nu contin un continut de calitate si nu intereseaza pe mai multe persoane.

Stirile din blogurile persoanele sunt permise, nu vor fi sterse atat timp cat ele sunt in
conformitate cu politica site-ului. Daca sunt stiri care privesc pe mai multe persoane si au un caracter informativ deosebit de mare, sunt primite cu bratele deschise.

Features

Karma.Ce este Karma?

Karma este un mod care ne permite tuturor sa vedem activitatea si reputatia unui utilizator. Momentan aceasta este 10, stergerea unor link-uri de catre un administrator duce la pierderea din Karma, astfel aveti de suferit daca nu respectati regulile.

Poti creea grupuri de interes

Daca te simti singur si vrei sa iti faci un grup pentru a cunoaste oameni noi nu ezita. Grupurile de interes sunt recunoscute pentru succesul lor in viteza stirilor pe care le preiau. Un grup poate fi:


  • privat - Userii trebuie aprobati iar listele de subiecte si membri sunt private

  • public - Subiectele sunt publice impreuna cu membrii

  • restrans - Userii noi trebuie aprobati manual insa subiectele sunt publice impreuna cu membrii



Cum apare stirea pe prima pagina ? - Stirile de pe TopStiri.Net se impart in doua categorii :


  • Publicate - cele care au primit un numar de voturi si care merita citite in opinia utilizatorilor

  • Stiri in pregatire - sunt stirile noi care nu au primit voturi.


Votul este cel care face diferenta intre o stire de calitate si o stire cu un continut mai putin interesant. Cu cat o stire primeste mai multe voturi, ea ajunge pe prima pagina, in sectiunea Publicate, daca o stire nu primeste voturi, ea nu va fi publicata niciodata si va ramane pe pagina Stiri in pregatire. Deci, daca vreti sa aveti succes, promovati stiri de calitate si sa aveti voturi cat mai multe.



Asadar te rog sa iti promovezi si tu articolele pe TopStiri.Net
Share this article :

Trimiteți un comentariu