Home » » Despre Geforce 210 Gainward de 512 MB

Despre Geforce 210 Gainward de 512 MB


Era o zi linistita, mi-am lasat calculatorul sa downloadeaze ceva si m-am dus la bucatarie sa imi fac un cico, sa mai treaca timpul si chiar imi era pofta. M-am dus, mi-am facut cico, cu trei lingurite jumatate de zahar ca totul sa fie dulce si m-am intors inapoi la calculator.
Stupoare, am ramas perplex, se vedea cred in 2 biti si o eroare cat tot monitorul, plus ca nu era nicio tasta functionala. Ce face un utilizator in cazul asta ? Exact, ai zis bine in capul tau, dai restart, asa am si facut doar ca nu a mai fost ca inainte. Desi la inceput parea ca totul sa fi revenit la normal a inceput sa faca mai rau si mai rau si mai rau pana nu a mai pornit. Am stiut...imi era clar, era o lovitura sub centura, placa video se arsese!
M-am dus la magazin, tipul mi-a recomandat trei placi video cu preturi diferite, un ATI de 512 la 170 RON si inca un ATI de 1GB la 270 RON, eu am ales nVidia.
Uitasem sa mentionez, inainte aveam un nVidia GeForce 7300 GT de 256 MB de care trebuie sa spun am fost multumit.

Oricum ca sa nu va mai povestesc cai verzi pe pereti, placa este foarte buna, deocamdata. Partea proasta a acestei placi este racirea, nu are cooler pe ea si cam se infierbanta. Nu am monitorizat temperatura insa e destul de mare.
In rest e foarte buna, ma pot uita acum la un bluray de 720p no problem, cea veche, nu prea ducea, chiar mergea in reluare trebuie sa recunosc.
La jocuri, placa se comporta bine, jocurile ruleaza in mai multi fps si mult mai...fin.
Inca nu am testat-o la maxim, pentru ca am ceva reticenta...e noua :).
Share this article :

Trimiteți un comentariu