Home » » NU MAI FOLOSITI DC++ ! E OFICIAL ! Te trimite la puscarie

NU MAI FOLOSITI DC++ ! E OFICIAL ! Te trimite la puscarie

E aproape ora 12 noaptea, ma cam plictisesc si e si foarte cald. Nu ascult eu hip hop insa acum ascult albumul lui Guess Who, insa sa sar peste porcariile astea si sa va spun ce am aflat.
Citeam aici si mi-am dat seama ca oamenii nu sunt informati de ce riscuri isi asuma navigand pe DC++.
Pe DC++ sunteti foarte vulnerabil, vi se vede adresa IP si tot ce ai dat catre sharing. Evident, toti utilizatorii isi etaleaza ce au prin calculator, altii pornografia, altii filmele insa altii si muzica. Muzica pentru care NU ARE DREPTURI DE DISTRIBUTIE. Poate va ganditi ca ii faceti un bine artistului, nu ii faceti, lui ii convine mai putina popularitate si mai multi bani, pentru ca downloadati de pe internet omul nu isi mai vinde albumul deci nu produce bani, de aceea se tot freaca cu aceste drepturi de copyright.
Incercati sa dati stirea cat mai departe, dupa cum vedeti 40 de utilizatori s-au bulit daca putem spune asa, probabil o sa plateasca o suma frumusica daca nu si mai rau. Huburi sunt cu sutele de mii, desi cred ca exagerez, stiu un hub unde sunt constant 10.000 useri din care probabil 99.9% shareaza material pentru care nu are drepturi.
In fine, sfatul meu este NU MAI FOLOSITI DC++ ! E OFICIAL ! Te trimite la puscarie, utilizati torrentele ca sunt mult mai sigure.
Share this article :

Trimiteți un comentariu