Home » » Grown ups 2010 - Oameni mari fara minte

Grown ups 2010 - Oameni mari fara minte

Cu toate ca trebuie sa renovez casa, mi-am pus net la laptop si am zis sa mai dau o tura pe aici ca sa mai scriu o mica recenzie amatoreasca la un film.
Daca vreti o comedie cu adevarat buna alegeti un film cu Adam Sandler, ultima lui comedie este "Oameni mari fara minte".
Practic sa prezinta povestea unor copii, mici, in liceu, cand joaca baschet si Adam Sandler face o aruncare la cos cu care castiga meciul. Evident, aruncarea este contestata, precum ca piciorul era dupa linie si cele trei puncte nu ar fi valide.
Peste 30 de ani, toti prietenii din echipa se aduna la ritualul de imormantare al antrenorului din liceu, mai ales ca ei au fost singurii campioni ai lui.
Baietii ca baietii, pe langa faptul ca participa la ritual, simt nevoia sa se distreze ca si in tinerete si fac lucruri...ca oamenii mari fara minte. Practic tot ce faceau cand erau mici fac si acum cand is mari. O groaza de tampenii,de la jignirea usoara a unor persoana pana la lovirea intentionata. Va sugerez sa urmariti filmul pentru ca va garantez o sa radeti cu lacrimi.

Trailer Grown ups 2010

Download : Torrent Grown Ups
Subtitrare : Grown upsVizionare placuta si astept comentariile voastre aici.

PS:Un chin sa scriu de pe laptop.
Share this article :

Trimiteți un comentariu