Home » , » Felon 2008 - Infractor

Felon 2008 - Infractor

Felon este un film de actiune cu multa bataie. Actiunea se petrece intr-o puscarie din Statele Unite ale Americii.
Filmul prezinta viata dura care exista in puscarie, Wade Porter ajunge in puscarie doar pentru ca a incercat sa isi salveze familia de un hot care intrase in casa. L-a lovit cu bata de baseball in cap si a decedat, judecatoria l-a condamnat la 3 ani de inchisoare. Wade incepe sa se obsinuiasca cu ideea insa un detinut de culoare il ia la bataie si astfel ajunge la Shu (parca) o inchisoare de maxima securitate cu detinuti numai unul si unul.
Bataile sunt la ordinea zilei, singurele clipe pe care Wade le are linistite sunt acele clipe in care se afla in celula cu John si in momentele cand Laura, sotia lui il viziteaza.
Pe drum la Shu, Wade asista in autobuz la o crima comisa de Danny Samson un criminal cu sange rece care nu iarta pe nimeni. Dupa ce savarseste crima se intoarce in spatele autobuzului si ii da unui tipa pila cu care l-a omorat, acesta de frica i-o da lui Wade.
Wade este scos faptas, insa si poltistii ii spun verde in fata ca stiu ca nu el l-a omorat ci Danny Samson doar ca aveau nevoie de o marturisire. Wade il acopera de frica insa se alege cu dusmani in politie insa cu un Danny care il va proteja.
Filmul se termina cu bine, se demasca ceea ce se intampla in puscarie iar Wade se intoarce la familia lui acasa.

Trailer Felon 2008




Download : Felon 2008
Subtitrare : Felon 2008



Astept parerile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu