Home » , , » Inception 2010 - Inceputul

Inception 2010 - Inceputul

Doar cuvinte de lauda am despre acest film. Deci e flawless. Abordeaza o tema cu totul si cu totul diferita iar maniera in care a fost integrata in film e de-a dreptul spelindida.
Leonardo di Caprio interpreteaza rolul unui hot neobisnuit. Cobb, e specializat in furtul secretelor direct din subconstientul persoanelor. Practic, intra in visul lor si culege informatii din subconstient.
Cu toate acestea are o angoasa, vrea sa isi vada cu disperare copiii, insa nu poate din cauza unor probleme de natura penala.
Un chinez ii propune un targ. Daca poate sa extraga informatii din subconstient atunci poate sa si implanteze idei.Recompensa unei astfel de actiuni ar fi intoarcerea in SUA la copiii lui.
Saito vrea sa ii implanteze unui fiu de mare lider industrial ideea ca nu ar vrea sa continuie imperiul tatalui sau si sa il distruga.
Pentru a face acest lucru Cobb are nevoie de o echipa puternica si deosebit de inteligenta. Sunt necesare astfel 3 nivele ale actiunii, mai pe inteles, un vis intr-un vis, in cadrulul altui vis. Toate acestea pentru a intra in subconstientul lui Robert Fischer (nu, nu e marele sahist daca la asta va ganditi) si a-i implanta ideea. Filmul dureaza aproximativ 2 ore jumatate si nu pot sintetiza in doar cateva randuri ceea ce se petrece acolo. E deosebit de complicat iar apritia detaliilor ar face filmul mai putin incitant. Va las sa il descoperiti treptat si intr-un mod placut, va asigur ca este un film de nota 10. Cel mai bun de anul asta pe care l-am vazut.

Trailer Inception 2010





Download : Inception torrent
Subtitrare : Subtitrare Inception 2010 - Inceputul



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici.
Share this article :

Trimiteți un comentariu