Home » , » COP OUT 2010

COP OUT 2010

Demult nu am mai scris despre o comedie. O comedie cu Bruce Willis.
Va vine sa credeti ca salvatorul lumii din Armageddon 1998 poate sa zambeasca ? Sau mai bine zis va vine sa credeti ca Bruce Willis a ras ?
Anyway, am vazut filmul pe ipod si mi s-a parut chiar amuzant. Nu e cine stie ce, insa tipul negru face cam toata comedia pe cand Willis face actiunea propriu zisa.
Tracy e prost de da in gropi, se uita la filme politiste si incearca sa invete ceva din ele ca poate poate o sa ii mearga si lui mai bine. Are impresia ca imaginea de "bad cop" ii iese mai bine insa dupa fata lui e clar ca nu asta ii se potriveste.
Totodata e mistuit de gelozie, are impresia ca sotia lui il inseala cu vecinul lor si pana la urma monteaza o camera ascunsa ca sa vada daca are sau nu dreptate. Ce o sa se intample ? Hhhmmm vedeti voi, se pierde din farmec daca va zic.
Oricum ideea actiunii e ca Jimmy (Bruce Wills) vrea sa ii faca o nunta frumoasa ficei sale insa nu are bani. Problema e ca s-a despartit de nevasta si acum e single, iar sotul fostei neveste s-a oferit sa plateasca el pentru nunta. Zic problema pentru ca WIlls vede treaba asta drept o jignire, se simte dator moral sa plateasca el nunta. Cum ? Printr-un cartonas cu un jucator de baseball. Ceeeeeeeeee? O sa vedeti voi despre e vorba, vizionare placuta.

Trailer COP OUT 2010





Download : Torrent COP OUT
Subtitrare : Subtitrare COP OUT 2010



Vizionare placuta !
Share this article :

Trimiteți un comentariu