Home » » Mirrors 2 - Oglinzi Ucigase 2010

Mirrors 2 - Oglinzi Ucigase 2010



Nu stiu sigur daca ati vazut Mirrors 1(urmeaza cateva cuvinte si despre el mai tarziu) insa va asigur ca e mai bun decat acesta.
Cu alte cuvinte, era mai scary, mai horror, deja aici, diavolul din oglinzi il ajuta pe eroul nostru pentru a salva cateva persoane si pentru a pedepsi criminalul.
Filmul incepe cu un tip care are se uita intr-o oglinda si deodata oglinda o ia razna. Refelectia lui mananca cioburi iar el in realitate traieste consecintele. Cu toate acestea scapa si va avea un rol important mai tarziu in film, cand va dezvalui cateva detalii deosebit de importante.
Max e un tip care a trecut prin ceva probleme de genu asta. Nu mai poate dormi noaptea insa in ultima vreme e mai ok. Tatal sau conduce o mare companie de oglinzi (ca sa vezi) si il roaga sa se intoarca la munca, pentru ca fostul paznic a demisionat.
De aici incepe toata actiunea stereotipica. E mereu pe fuga sa salveze pe cineva, cadavrul unei fete ii apare in oglinda iar uneori vede fata celui pe care ea o sa il ucida intr-un mod tragic.
Finalul e unul la care nu ma asteptam, unul din bossi companiei era criminalul, cel care o ucise pe fata, fata care isi cauta razbunarea alaturi de sora ei in viata. Tipul e tras in oglinda iar de acolo banuim ca nu a scapat cu viata.
Am zis ca Mirros 1 e mai bun si cred ca e mai bun pentru ca avea o poveste mai interesanta si mai infricosatoare.

Trailer Mirrors 2





Download : Torrent
Subtitrare : RegieLive aici



Vizionare placuta !
Share this article :

Trimiteți un comentariu