Home » , , , » The Forgotten - Obsesie misterioasa 2004

The Forgotten - Obsesie misterioasa 2004

Un film din 2004 cu Juliane Moore. A fost aseara pe ProTV si a reusit sa ma tina treaza pana la 12 jumatate. Filmul este foarte bun, va spun sincer ca nu am prins inceputul, dar mi-am dat seama despre ce e vorba.
O femeie poate sa jure ca avea un copil care a murit intr-un accident de avion si nimeni nu isi aminteste de el. La inceput nu are sens, sotul, o duce la un doctor pentru a o consulta dar sotia este ferm convinsa ca a avut un copil.
Mai tarziu, se va dovedi ca un soi de adevar exista, gaseste un tip care avea si el o fetita dar a uitat ca a existat vreodata. Ideea e ca nu isi aduc aminte de copiii lor cu exceptia ei si a lui.
NSA (National Security Agency) se implica in treaba asta iar celor de la politia New York, Anne este o politista sef care incearca sa o ajute pe Telly.
Telly isi da seama ca nu este nebuna in momentul in care politista ei este "luata" din fata ei intr-un mod macabru si total straniu.
Nu vreau sa va zic finalul filmului pentru ca ar strica tot farmecul, insa va asigur ca este unul cat se poate de happy. Va invit sa vizionati filmul pentru ca este un film chiar bun, plus ca este cu Julianne Moore.

Trailer The Forgotten - Obsesie misterioasa 2004





Download : Torrent
Subtitrare : Aici



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici.
Share this article :

Trimiteți un comentariu