Home » » Case 39 - 2010

Case 39 - 2010

Am avut timp sa vad si Case 39.
Mi s-a parut bun, cu toate ca inceputul filmului m-a dus cu gandul la un alt gen de film. Mentionez ca uitasem ce fel de film e, ma gandeam ca e un romance, cand mi-am amintit ca are samanta de horror dupa ce a murit Doug intr-un stil barbar, ucis de albine.
In film e vorba despre o femeie, aparent normala din punct de vedere social, insa este ravasita de munca ei care pare a fi interminabila. Lucreaza la "protectia copilului".
Intalneste o copila de 10 ani pe nume Lilith, click sa vedeti cine ar simboliza insa nu stiu daca e asa. Cert e ca nu e deloc la locul ei. Parintii ei vor sa o arda in cuptor si aproape ca reusesc doar ca Emily o salveaza. Nu dureaza mult si Emily chiar o adopta.
De aici incep toate necazurile, mai pe scurt toti prietenii lui Emily incep sa moara iar ea incepe sa isi puna un semn de intrebare.
Incepe sa isi dea seama ca Lilith nu e chiar normala si incepe sa aiba accese de furie, se baricadeaza in camera cu o surubelinita in mana (de parca asta ajuta impotriva diavolului) si chiar incendiaza casa cu gandul ca Lilith va muri.
Finalul e destul de evident, nu prea mai inventeaza nimeni finaluri noi, insa va las pe voi sa il vedeti, pentru ca e destul de interesant zic eu.

Vizionare placuta.

Trailer Case 39

Download : Case 39 Torrent
Subtitrare : Case 39 SubtitrareVizionare placuta !
Nu uitati sa treceti si pe aici
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
31 octombrie 2010, 10:07

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Trimiteți un comentariu