Home » , , » Next - Capcana viitorului 2007

Next - Capcana viitorului 2007



Chiar acum am vazut filmul pe Pro TV si mi-a placugt deosebit de mult. E un film cu Nicholas Cage, cu Juliane Moore si Jessica Biel.
Personal nu prea imi plac filmele lui Nicholas Cage insa acesta chiar m-a dat gata.
Subiectul e urmatorul, se da un om Cris (magician) care are un dar. Isi poate vedea viitorul din urmatoarele 2 minute. Pentru asta e cautat de politie, pentru ca..."Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita". La un cazino cand vroia sa plece, a vazut (in viitor) ca un tip urma sa jefuiasca casa si il opreste. Ce primeste ? Nimic bun, doar un mandat de arestare de la politie.
Vede viitorul doar doua minute in fata, insa pe "ea" a vazut de demult si o asteapta in fiecare zi in acelasi loc si aceiasi ora sa apara. Apare si...toate scenariile posibile sunt privite pentru a-i capta atentia asa cum se cuvine. Punct ochit, punct lovit. Prin carisma lui reuseste sa o faca sa se indragosteasca de el si totul e de beatitutine.
Totul se strica cand agenta FBI interpretata de Juliane Moore ii spune cateva lucruri fatarnice despre Cris, precum ca ar fi sociopat si altele.
E ca un soc pentru ea, inima i se frange, un mugur care inflorea frumos incepe sa fie otravit. Insa o parte din mugur inca mai traieste si ii spune despre intamplarea cu agenta FBI. Cris ii demonstreaza ce poate face si ii scrie pe o foaie un plan bine stabilit atat in evenimente cat si in timp.
Filmul e destul de greu de inteles, iti trebuie timp sa te acomodezi cu personajul pentru ca la inceput vei vedea scenariile si in final miscarea propriu zisa. Te uiti la film, vezi o faza pe care pur si simplu nu o intelegi si te intrebi "De ce mama dracului o fi facut asta???" cand defapt era un scenariu din cap, el urmand sa evite asta.
Accepta sa o ajute pe politista, (uitasem sa va spun ca cei de la FBI au aflat de puterile lui si au aflat de o bomba nucleara introdusa in tara de rusi pe care Cris sa o gaseasca) insa o implica si pe ea lucru care duce la capturarea ei de catre rusi si la...moartea ei. Asta daca Cris nu face ceva.
Finalurile sunt de doua feluri, unul dramatic si bun iar celalat e enigmatic si te lasa cu un gust amar. In primul bomba explodeaza si totul se termina replica lui Cris : "Am facut o greseala!" si cu reinceperea actiunii din camera de hotel. Din camera de hotel Cris se intalneste cu agenta FBI si actiunea se termina, regizorul lasand finalul la latitudinea noastra.

Trailer Next - Capcana viitorului 2007





Download : Next - Capcana viitorului torrent
Subtitrare : Next - Capcana viitorului 2007



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu