Announcement:

Free Blogger Cafe's Template will be Available Soon for Download

14 august 2010

Fighting 2009 - Bataie de strada

Fighting este un film cu Channing Tatum. Povestea este una destul de simpla insa o drama foarte puternica.
Shawn este un vazator de CD-uri intr-o piata, nu vrea nimic altceva decat sa isi vanda lucrurile si sa plece acasa. Intr-o zi, cativa baieti se leaga de el, vrand sa ii fure cateva CD-uri. Nu ezita si se lupta cu ei, fara frica.
In spate, este remarcat de un tip, un fel de impresar al baietasilor de strada. Ii propune sa bata pentru el, facand pariuri si castigand comisione.
Intr-un final accepta si se lupta, castiga cateva lupte si totul merge bine pana cand se indragosteste de Zulay, interpretata de Zulay Henao.
Culmea, tipa are legatura cu impresarul, au avut ceva relatii inainte si acesta nu este de acord cu relatia lor. Se cearta, Shawn este dat afara din casa si sta pe strazi.
In final se impaca, dar la orizont apare Ray Ray (interpretat de Flaco Navaja) care pare a fi un luptator pe cinste. Intr-adevar asa si este iar lupta este pe cinste. Finalul este unul incendiar, dar va las pe voi sa il vedeti pentru ca s-ar putea sa nu va mai placa daca va spun eu, este un element cheie.

Trailer Fighting 2009 - bataie de strada

Download : Fighting 2009 Torrent
Subtitrare : Fighting 2009Vizionare placuta si astept comentariile voastre !

Cu ocazia asta am facut si categoria "Fighting" unde voi pune toate filmele care sunt in special cu batai.
Share it Please

Seby

I'm Ahsan,. I'm a freelance writer on topics related to Website Optimization (SEO), blogger customizations and making money online. I'm blogging since 2010.If you need help, feel free to contact anytime! Google and Twitter

1 comentarii:

  1. Poate fi urmarit online subtitrat aici filme-online-gratis.com/blog/2010/03/22/fighting2009/

    RăspundeţiȘtergere

Copyright @ 2014 Filme vechi - Scurt Metraje - Trailere | Distributed By MyBloggerThemes | Designed by Blogger Chili