Home » , » Centurion 2010

Centurion 2010



Un film istoric despre cum armata romana duce un razboi cu un popor barbar, popor condus de un roman care a fost tradat de propriul sau popor. A lasat plugul si a ridicat sabia.
Centurion Quintus Dias este un comandat ce este prins de catre tribul barbar. Este chinuit si torturat crunt insa nu divulga nimic despre tactica romanilor.
Reuseste datorita iscusimii sale si norocului sa evadeze, fiind salvat de catre Etain,o femeie din tribul barbar ce a ajuns din cate se vede la poporul roman.
Legiunea a IX este o legiune cu o onoare si cinste mare in ochii romanilor, de aceea este trimisa pe front pentru a nimic poporul barbar. Totul merge bine pana cand, frumoasa Etain tradeaza. Toti oamenii din legiunea a IX sunt nimiciti, scapa doar vreo 7 si sunt condusi de Centurion Dias.
De acum toata actiunea se petrece prin padure, mlastini si zapada, Centurion incearca sa mearga in tabara la barbari sa il elibereze pe comandant insa nu reuseste. Ii promite totusi ca ii va duce oamenii acasa si incearca sa se tina de promisiune, insa frumoasa Etain il urmareste si ii ucide aproape toti oamenii.
Filmul e superb, insa m-a dezamagit intr-o privinta si anume finalul. E unul destul de "fugitiv" daca as putea spune asa, parca l-a grabit sa il termine mai repede. Centurion ar trebui sa fie omorat de poporul roman pentru a sterge intreaga istorie a legendei a IX. Trist nu ? Totusi scapa si se duce la vrajitoare unde probabil va trai fericit.

Trailer Centurion 2010





Download : Torrent
Subtitrare : Subtitrare
Coloana sonora - Centurion 2010



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici !
Share this article :

Trimiteți un comentariu