Home » » Arnold Schwarzenegger guvernator - big mistake !

Arnold Schwarzenegger guvernator - big mistake !

Sincer ca Arnold Schwarzenegger ar fi avut succes mai mare cu filmele decat acum cand este guvernator. Nu stiu eu cati bani castiga el sau ce face mai exact, insa in filme era mai bine pentru public.
Ma uitam pe imdb.com si am observat ca ultimul lui film in care a jucat este The Expendables insa si aici a avut un rol care nu il caracterizeaza. Evident, nu a putut juca ceva mai bun din cauza postului sau de guvernator.
Totusi, mai inainte de The Expendables a jucat in Around the World in 80 Days care a fost tocmai in 2004 si a avut rolul printului Hapi. Da-o incolo de treaba, daca omul care l-a omorat pe Predator s-a apucat de guvernat si a lasat o cariera in cinematografie.
Intr-adevar e batran, insa cred cu tarie ca mai poate juca si sa mai faca filme bune. Si-a incheiat cariera de actor cu Terminator 3: Rise of the Machines, de altfel un film foarte bun, mai ales ca a iesit o trilogie din el, poti sa stai o noapte intreaga sa vezi toata trilogia.
Acum ce s-a ales de el ? Sa mor daca mai aud ceva de el pe la televizor, poate cand mai zambeste si el pe acolo, insa nu cred ca se merita aceasta cariera de guvernator.
Cautand date despre el am gasit pe denofgeek.com asta :

Is Arnie really quitting politics next year? Does this mean he's coming back to the movies?


Acuma...evident ca va trebui sa munceasca ca sa se intoarca inapoi in cinematografie. Ma refer la fizic, pentru ca pun pariu va avea sute de oferte sa faca filme, e totusi Arnold, Mister Olympia. Eu sincer as vrea sa il mai vad pe Arnold in cateva filme pentru ca si-a incheiat cariera prea devreme si poate prea brusc, e batran dar tot trebuie sa mai joace.
Acum vom astepta sa vedem daca se va lasa de politica si se va reapuca de filme. Sa speram...
Share this article :

Trimiteți un comentariu