Home » , , » 50 First Dates - Primele 50 de intalniri

50 First Dates - Primele 50 de intalniri

Din nou Adam Sandler ! De data asta cu o comedie romantica impreuna cu Drew Barrymore.
Lucy (interpretata de Drew Barrymore) este o fata deosebit de scumpica daca pot spune asa insa care are o problema deosebit de grava. Cu mult timp in urma a suferit un accident deosebit de grav in care a dobandit pierderea memoriei temporare. Ce inseamna asta ? Nu mai tine minte nimic din ce se intampla dupa ziua accidentului, astfel se trezeste in fiecare zi crezand ca e duminica si ca e ziua tatalui ei,face practic aceleasi lucruri in fiecare zi in cel mai amanuntit detaliu.
Henry interpretat de Adam Sandler este un tip care este pasionat de morse si e ocupat cu studiul acestora. O intalneste pe Lucy si se indragosteste de ea fara sa stie ce problema are, evident a doua zi nu mai are acelasi succes si incepe sa isi puna o groaza de intrebari.
Filmul este deosebit de romantic si merita vazut, exista si tragism insa exista si multa comedie, finalul e unul chiar apoteotic daca pot spune asa, toti sunt fericiti iar Lucy se casatoreste cu Henry. Cum tine minte asta ? Urmeaza ca voi sa vedeti in film si sa imi spuneti ce parere aveti despre film.

Trailer 50 First Dates - Primele 50 de intalniri





Download : 50 First Dates - Primele 50 de intalniri - Mereu la prima intalnire : Torrent
Subtitrare : 50 first dates



Astept parerile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu