Home » , » Undisputed 2 - Last Man Standing

Undisputed 2 - Last Man Standing

Undisputed 2 este un film de actiune cu bataie intensa.Michael Jai White il interpreteaza pe George Chambers, un boxeur profesionist insa care nu o mai duce prea bine, imbatraneste si are mari probleme cu facturile.
O inscenare cu cocaina il trimite intr-o inchisoare de maxima securitate din Rusia, loc unde se va intalni cu Boyka.In inchisoare se organizeaza lupte si pariuri, iar Boyka este cel mai bun luptator, Chambers nu vrea sa lupte din cauza princiilor sale de boxeur insa nu mai poate rezista presiunilor si torturii aplicate. Gaga este cel care conduce treburile cu pariurile el fiind capul mafiei si seful cu adevarat al inchisorii.Ii face o oferta lui Chambers precum ca daca lupta si castiga, ii va da un bilet de iesire din inchisoare.
Chambers accepta si incepe sa se antreneze, lupta cu Boyka insa pierde pentru ca este sedat. Ce se intampla mai incolo ? Nu trebuie decat sa urmariti filmul si sa vedeti cel mai bun film de fighting din 2007. Aveti aici link catre Undisputed 3 - Redemptation, film care este continuarea acestuia !

Trailer Undisputed 2 - Last Man Standing





Download : Undisputed 2 - Last Man Standing
Subtitrare : Undisputed 2 - Last Man Standing



Vizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu