Home » , , » The predators 2010

The predators 2010


The predators este un remake sau o continuare a filmului Predator in care a jucat Arnold. Filmul este de bun, insa ma asteptam la ceva mai bun, nu cred ca o sa castige vreun premiu poate doar ceva nominalizari.
S-a schimbat un pic peisajul si tema. Acum lupta nu se mai da la noi "acasa" ci la "ei" acasa. Un grup de oameni care pica din cer cu parasute si nu isi aduc aminte mai nimic. Cert e ca nu sunt bine primiti pe planeta aceasta si ca sunt vanati. Afla mai tarziu cu ce se confrunta si nu le pare deloc bine, cu toate ca unii stiau dinainte. Isabelle (veti afla numele la sfarsitul filmului) stia dinainte cu ce se confrunta, un supravetuitor (Arnold) le-a descris in detaliu creaturile.
Minunea face ca ei sa dea peste un om, costumat in Predator si care ii va ajuta, ii va duce intr-un loc ferit si ii va proteja...pentru o vreme pentru ca va muri.
Afla de la el ca sunt doua feluri de Predator, unul e captiv iar celalat e seful. Asta le va fi foarte util, deoarece e cam singura lor scapare, il vor elibera pe cel captiv pentru a-l ucide pe celalat. Cum se termina filmul ? Download and watch yourself, sunt prea obosit ca sa mai scriu si finalul, oricum ar fi un sinopsis prea mare si nu cred ca ati mai vedea filmul cu interes.

Trailer The Predators 2010Trailer comentat de Arnold...Ha Ha HaDownload : The Predators 2010
Subtitrare : The PredatorsVizionare placuta si astept comentariile voastre aici!
Share this article :

Trimiteți un comentariu