Home » , » Crank - High Voltage 2009

Crank - High Voltage 2009

Tocmai am vazut Crank High Voltage ! Are cam acelasi subiect ca si Crank doar ca sunt mici diferente.
Daca in Crank, Chelios avea injectat in el o substanta ce ii ucidea toata adrenalina si alerga dupa efedrina, acum Chelios alearga dupa inima sa.
Seful unei benzi de strada e asa de batran incat are nevoie de o inima noua, ce inima ? Una rezistenta iar a lui Chelios cu siguranta e una rezistenta. A reusit sa nu moara din cocktailul lor chinezesc.
Filmul e plin de actiune dupa cum ne inchipuiam, Jason Statham nu ne dezamageste cum nu a facut nici in Crank. Daca va intrebati daca mai este scena cu sexul, ei bine da, si in Crank High Volgate, va fi nevoit sa faca sex cu prietena lui, care surpriza, il credea mort si s-a transformat intr-o striperita.
Dupa cum stim Chelios bate tot si asa a facut si in filmul acesta, insa finalul, finalul e unul care cu siguranta preconizeaza inca un film din seria Crank. Probabil vor sa faca o trilogie sa il vanda mai bine peste cativa ani. Filmul se termina cu Chelios care arde in flacari, insa fara a se duce la doctor pentru a-si lua inima, lucru care cu singuranta o sa il faca in urmatorul film.
Merita vazut, fata de Crank are mult mai multa comedie, e chiar amuzant de-a binelea in unele scene.

Trailer Crank High Voltage





Download : Crank - High Voltage
Subtitrare : Crank High Voltage



Vizionare placuta si astept comentariile voastre!
Share this article :

Trimiteți un comentariu