Home » , » The book of Eli 2010

The book of Eli 2010

The book of Eli prezinta viata unui calator intr-o lume distrusa. Daca nu ma insel, chiar dupa apocalipsa. Eli, interpretat de Denzel Washington are un singur tel, sa duca o carte in vest [sau est?:)], carte care defapt e Biblia.
Carnegie este personajul negativ, este un personaj care are impresia ca aceasta carte are puteri uriase, intr-adevar are, dar nu asa cum le crede el si vrea cu orice pret cartea pentru a pune stapanire pe lume.
Eli nu se opreste si stie ca este protejat de divinitate, e drept are si o sabie si-o pusca insa e sustinut de divinitate.
Trece prin multe probleme, Carnegie incepe sa il caute chiar dupa ce a plecat de la el din pensiune cu doua camioane de oameni gata sa il omoare. Totusi, Eli scapa si va reusi sa prolifice rasa umana, cheia fiind cartea si anume credinta. Credinta este cea care te face sa ai o conduita morala, sa iti fie frica de ceea ce ai putea pati. Un alt exemplu, un film de acelasi gen este The Black Button.
Eu zic sa urmariti filmul pentru ca are actiune, insa ideea este cea care l-a adus pe primile pagini pe imdb.com timp de cateva saptamani.

Trailer The book of Eli 2010




Download : The book of Eli 2010
Subtitrare : The book of Eli



Vizionare placuta si astept comentariile voastre!
Share this article :

Trimiteți un comentariu